Dió hő hatására bezöldülhet?
Figyelt kérdés
Tegnap este lett sütve palacsinta, aminek a tésztájába lett keverve diótöltelék.
Mára zöld pöttyös lett.
Feltételezem, ennyi idő alatt nem romolhat meg, ha csak nem pl a tojásnak volt baja, és nem vettem észre.
Vagy a dió tud ilyet csinálni?
(Gyümölcsös muffinoknál anno tapasztaltam ilyet, hogy kékre meg zöldre színezte a tésztát a gyümölcs sütésnél.)
márc. 31. 09:08
1/3 anonim válasza:
Nem tapasztaltam még ilyet,nem hiszem hogy a dió a ludas.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
#2
Valóban így volt, keverék volt, anyukám mondta, hogy a napraforgómagtól neki is volt ilyen.
ápr. 1. 18:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!