Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dió hő hatására bezöldülhet?

Dió hő hatására bezöldülhet?

Figyelt kérdés

Tegnap este lett sütve palacsinta, aminek a tésztájába lett keverve diótöltelék.


Mára zöld pöttyös lett.


Feltételezem, ennyi idő alatt nem romolhat meg, ha csak nem pl a tojásnak volt baja, és nem vettem észre.


Vagy a dió tud ilyet csinálni?


(Gyümölcsös muffinoknál anno tapasztaltam ilyet, hogy kékre meg zöldre színezte a tésztát a gyümölcs sütésnél.)



márc. 31. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tapasztaltam még ilyet,nem hiszem hogy a dió a ludas.
márc. 31. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a diótöltelék dejót/diópótlót is tartalmazott, ami valóban hajlamos bezöldülni.


[link]

ápr. 1. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

#2

Valóban így volt, keverék volt, anyukám mondta, hogy a napraforgómagtól neki is volt ilyen.

ápr. 1. 18:17

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!