1.5kg-s tarjám van. Elég ha 4 órára áztatom be főzés előtt, vagy feltétlen kell az egész éjszaka?
Figyelt kérdés
márc. 30. 12:31
1/3 anonim válasza:
Tarjának elég a 4 óra, lazább, nem olyan kötött, mint a csülök.
2/3 anonim válasza:
Ha csak annyi időd van nyilván elég csak sót ne tegyél a főzővízbe
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
márc. 30. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!