Miért tette tönkre a csirkemáj a húslevest? Olyan, mintha szétmorzsolódott volna.
Figyelt kérdés
Csirkemájat tettem a húslevesbe, kb fél órával a vége előtt szoktam beletenni. Tök szép tiszta volt, de miután belekerült a máj és a szív, iszonyú zavaros lett, mintha mállott volna szét a máj.
Miért? 🥺
márc. 29. 20:22
1/3 anonim válasza:
Külön szoktam főzni, igen ronda zavaros mindig a leve.
2/3 anonim válasza:
Valószínű a májjal volt valami mert normál esetben nem lesz zavaros a leve.Lehet külön jobb lett volna vagy kicsit áztatni főzés előtt.
3/3 anonim válasza:
A májjal lehetett gond, évek òta teszek a levesbe, sosem volt gond vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!