Lehet igy kalacsot sutni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet ugy kalacsot sutni, hogy a tesztajat elkeszitem egyik nap, berakom a hutobe es csak masnap formazom es sutom meg?márc. 27. 10:48
11/16 anonim válasza:
9-es: egy rendes kalács elkészítése a kelesztési idökkel együtt garantáltan NEM 10-15 perc, hanem sokkal, de sokkal több!!
12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szornyu lett a kalacs, soha tobbet nem csinalom igy. Eroteljes elesztos ize lett, kb ehetetlen…
Az volt a szerencse, hogy meg elozo nap is sutottem, igy masnap azt ettuk. Lehet ehhez egy masik recept kellett volna, passz.
ápr. 3. 09:36
13/16 anonim válasza:
Valamit nagyon elrontottal. A lassú, hideg kelesztés semmit sem ront a tészta állagát és nem lesz élesztő íze sem.
14/16 A kérdező kommentje:
Biztos igy van, csak nem tudom mit. De ugyanaz a recept, elozo nap sutve tokeletesen sikerult es mar 5 eve minden evben ezt sutom, szoval ezt ismerem.
De hidegen meg sose kelesztettem, ugy csinaltam, ahogy irtatok, aztan szornyu lett :D Mindegy, tobbet inkabb nem probalom.
ápr. 3. 12:46
15/16 anonim válasza:
Gondolom, ELÖSZÖR megkelesztetted a kalácsot, UTÁNA tetted a hütöbe, ezért borzasztóan túlkelt.
Kelesztés NÉLKÜL kellett volna betenni, akkor jó lett volna.
16/16 A kérdező kommentje:
Kelesztes nelkul tettem a hutobe, de formazva es folpackban. Lehet az utobbi volt a gond, passz.
ápr. 3. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!