Ha halat szeretnék enni, de nem értek az elkészítéséhez és nincs ismerősöm, aki el tudná magyarázni, akkor vegyek vmi előre elkészítettet, amit csak ki kell sütni?
Afrikai harcsa filét vagy tilápia filét ezekkel nincs sok gond.Sütés előtt sózod lisztbe forgatod,olajjal megpermetezed és airfryer-ben tíz perc serpenyőben 5-6 perc mind a kêt oldala csak ne takarék lángon mert megszívja magát olajjal.
Végső esetben youtube.
A halrúd egyszerûen megvan.
Teszel egy sütõpapírt az arfrierbe vagy egy tepsibe, emberenként 3-5 rudacskát beraksz, és figyeled hogy ne égjen meg.
Ez arra lett kitalálva hogy gyors, egyszerûen megvan mégngyerekek mellett is, és tuti nincs benne szálka.
"A halrudakat felejtsd el, azokban csak nyomokban van csak némi hal."
Halból van, csak hal pép nem szelet. Kb mint a darált hús vagy a pástétom, semmi misztikus nincs benne.
Halfasírtot néha lehet kapni mirelitben is, de összerakni se olyan nehéz.
A halfilét (szálkamentes hekk) összegyúrod fõtt pürésre tört krumplival, petrezselyemzölddel, zöldfûszerekkel, sóval, nyomott fokhagymával.
Kb két-három ujj vastag korongokat készítrssz, és berakod õket a frigóba kb 30 percre, hogy szépen egyben maradjanak.
Beleforgatod lisztbe, aztán felvert tojásba, majd zsemlemorzsába.
Forró olajban süsd aranybarnára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!