Ha halat szeretnék enni, de nem értek az elkészítéséhez és nincs ismerősöm, aki el tudná magyarázni, akkor vegyek vmi előre elkészítettet, amit csak ki kell sütni?
Oké, de milyen halat? És mi lenne a cél?
Rántott ponty szelet?
Mirelit halrudacska?
Halfasírt?
Magam sem tudom - írtam, hogy nem szoktam halat enni.
Halfasírtot életemben nem ettem.
Pontyot talán. Akkor a ponty szeletet rántani szokták?
A mirelit halrudacska nagyon rossz minőségű?
Illetve az előbb a Penny újságban láttam keszeget és vmi harcsát. Ezek milyenek? Nagyon szálkásak?
Olyan kéne, ami nem annyira szálkás. Akkor maradjak a halrudacska mellett?
A halrudakat felejtsd el, azokban csak nyomokban van csak némi hal.
A YouTube-n sok videót lehet találni, de kezdésnek inkább valamilyen fagyasztott tengeri halat javasolnék alanynak.
Paradox módon a tőkehalfilé, és a hekk is olcsóbb, mint pl a ponty.
Valahol el kell kezdeni, egyenlőre az is kérdés, fogod-e szeretni a halat.
Air fryer?
Itt egy recept videó, sok hasznos tanáccsal:
https://www.youtube.com/watch?v=rInEdyFc9YU&t=432s
A pangasiust (cápaharcsa) inkább hanyagold, olcsó, de nem tengeri hal, a neve megtévesztő lehet.
Hekk, tőkehal jó kezdésnek, később lehet bővíteni a választékot, akár a hazai halakkal is.
A haleudak is lehetnek jók. Olyat keress amiben minimum 70 százalék a haltartalom.
Szálkamentesből tengeri halakat fogsz találni. Tonhal, lazac, tőlehal pl ilydn.
A javaslatom hogy keress egy receotet a neten amihez van videó pl youtubeon vagy street kitchenen és az alapján vásárolj be és csináld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!