17/L A konyhában nem vagyok jártas, a cukornádból a kristályt hogy állítják elõ??
Figyelt kérdés
köszi!márc. 22. 12:21
1/10 A kérdező kommentje:
Az a tervem, hogy 20 éves koromra elkezdem a szakácsiskolát.
márc. 22. 12:23
2/10 anonim válasza:
Az eddig oké, de a szakács nem fogja magának előállítani a cukrot. Berendeli a konyha és ennyi. Ezen kár agyalni.
Ha annyira érdekel googlézd ki.
3/10 anonim válasza:
A kristálycukor gyárban a titkos laborban részecskegyorsítóval.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Nyilván Dél Amerikában ebből készítették.Gondolom hasonló mint a cukorrépaból,darabolás áztatás, kristályosítás.
Még egy gondolat ha rám hallgatsz nem mész szakácsnak.
6/10 anonim válasza:
A kristályt nem cukornádból csinálják. 🙃 If you know what I mean... 😏
7/10 anonim válasza:
Arra készülj, hogy a malac is tananyag lesz ám! 😏
8/10 NTBS válasza:
Nem tudom, de nem ez lesz a legnagyobb gond.
9/10 anonim válasza:
A kristálymetet nem cukornádból csinálják.
10/10 Senior Séf válasza:
Ma már minden kristálycukrot a kukoricából hidrolizálnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!