Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi füstölés? Milyen fával.

Házi füstölés? Milyen fával.

Figyelt kérdés
Házi füstölőhöz milyen fát ajánlotok? Ha tudtok segíteni abban hogy hol tudom Pest megyén belül beszerezni az fát hozzá azt is megköszönném. Cseresznyét és meggyet fát javasolták.

márc. 18. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bükk.
márc. 18. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem fával füstölnek ha nem fűrészporral és minél keményebb annál jobb a bükk az igen de akác ad neki színt is fűrésztelepen tudsz hozzá jutni de ne láncfűrészes fűrészpor.Szalagfűrész után.
márc. 18. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyaluforgács is jó lehet, jóáras elektromos gyalu is szépet csinál. De sózás, pácolás előzi meg, és nagyon nem mindegy, hogy hol és hogyan füstölsz, a hőmérsékletek a távolsággal változnak, az időtartam, ismétlésszám, érdemes videózgatni, rendkívül jók vannak magyarul. Gyümölcsfa inkább néhány százaléknyi adaléknak jó, túlzásba vinni teljesen indokolatlan, fura, már-már felgyújtott tisztítószerekre emlékeztető szagok veszik át az uralmat, nem jó.
márc. 18. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!