A füstölés mennyire öli meg a káros baktériumokat a húsban?
Figyelt kérdés
A sütés főzés az oké, de a füstölés ilyen szempontból.jan. 28. 18:12
1/3 anonim válasza:
A füstölés egy régi, bevált módja a tartósításnak.
Ha nem pusztulnának el a bacik akkor megromlana a hús. Erre a célra bizonyos keményfákat szoktak használni.
2/3 anonim válasza:
...és nem kéne elfelejteni, hogy általában a füstölést sóban/pácban érlelés előzi meg, ami szintén tartósít.
3/3 anonim válasza:
ha nem füstölnéd,påcolnåd pl kolbåszt akkor egy jó kis "kolbász beteséget " botulizmus kapnál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!