Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A füstölés mennyire öli meg a...

A füstölés mennyire öli meg a káros baktériumokat a húsban?

Figyelt kérdés
A sütés főzés az oké, de a füstölés ilyen szempontból.
jan. 28. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

A füstölés egy régi, bevált módja a tartósításnak.

Ha nem pusztulnának el a bacik akkor megromlana a hús. Erre a célra bizonyos keményfákat szoktak használni.

jan. 28. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
...és nem kéne elfelejteni, hogy általában a füstölést sóban/pácban érlelés előzi meg, ami szintén tartósít.
jan. 28. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ha nem füstölnéd,påcolnåd pl kolbåszt akkor egy jó kis "kolbász beteséget " botulizmus kapnál el.
jan. 29. 06:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!