Meg lehet e füstöl (tetni) a marhahúst (felsárt)?
Figyelt kérdés
Láttam ezt a felsárt a hentesnél, úgy néz ki mint egy nagy 5-6 kilós sonka csont nélkül, be lehet pácolni, füstolni, kamrába akasztani és éles késsel vágni mint a sonkát? Mért nem csinálja ezt senki rajtam kívül??2010. okt. 25. 18:25
1/1 anonim válasza:
Nem felsár,hanem FELSÁL. Valószínúleg azért nem füstölik,mert a marha hús sokkal keményebb,mint a sertés. A páctól-füsttől nem puhulna meg,és ehetetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!