Nutellás torta, roppanós réteggel?
Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretnék nutellás tortát sütni! Az alap ötletem:
két piskóta lap közé szeretnék nutellás mascarponés krémet betölteni
szeretnék a krém közé egy kis roppanós réteget belecsempészni ehhez szeretnék ötletet kérni!
márc. 6. 17:45
1/7 A kérdező kommentje:
Amire gondoltam, hogy magába a nutellába keverek vagy osszetort cornflakeset vagy apritott diót/mandulát
egyéb ötlet? :)
márc. 6. 17:46
2/7 anonim válasza:
A cornflakes egyáltalán nem passzol bele szerintem és nem értem hogy jön dió vagy mandula az alapvetően mogyorós ízű tortához. Tört mogyorót tudok elkepzelni olvasztott csokival vékonyan meglocsolva.
3/7 A kérdező kommentje:
jajj nem diót akartam írni,hanem mogyorót 😂 nem tudom miért diót írtam
márc. 6. 18:04
4/7 anonim válasza:
Amint belekevered a krémbe felázik és megszottyad. Kivéve ha sima tort mogyorot raksz bele
5/7 anonim válasza:
Én grillázst csinálnék, abba is lehet mogyorót tenni, száradás után
összetörném, és azt szórnám a nutellás rétegre.
6/7 anonim válasza:
Vékony grillázs réteget tegyél bele mogyoróból.
7/7 anonim válasza:
Grillázs elázik a krémben akárcsak a cornflakes én sima olvasztott csokit raknék egy rétegben tört mogyoró darabokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!