Brassóinál elő kell főzni a húst?
Figyelt kérdés
Vagy mehet azonnal sütésbe?
Valaki azt mondta elő kell főzni a húst, s utána sütni.
febr. 21. 10:59
1/8 anonim válasza:
A brassói eredetileg hirtelensült lenne, de szokták másképp is csinálni. A pörkölthöz hasonlóan, hagymás alapon, de pirospaprika nélkül, borsosan, fokhagymásan.
2/8 anonim válasza:
Nem kell előfőzni. Szépen átpirul az főzés nélkül is.
3/8 anonim válasza:
Eredete ismeretlen, sokféle "igazi", "eredeti" brassói recept van, de egyiket sem kell előfőzni (van olyan hús egyáltalán?).
Fokhagymás, borsos marhatokányt kell készíteni és összekeverni a sült burginyával. Párolás közben lehet kevés vizet a hús alá önteni, ha szükséges.
4/8 anonim válasza:
Pörköltből a legfinomabb, szinte mennyei !
5/8 anonim válasza:
Nem kell előfőzni.Ha sertés combból készíted darabolás után le kell piritani majd szakaszosan párolni.Eredeti recept szerint szűzpecsenyéből elég lepirítanod nagy lángon fűszerezniízesíteni és 6-8 perc alatt kész is.
6/8 anonim válasza:
Nem ,a kirántanivaló cshúsokat sem, idő energiapazar . Akkor marad szárazabb ha elkészültekor nem marad rajta a fedő, ha igen vizesebb omlósabb lesz .
7/8 anonim válasza:
Nem kell előfőzni. Inkább le kell pirítani, ízesíteni. Én kis vizet szoktam alá önteni. Mi úgy szeretjük ha kicsit szaftos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!