Mi nálatok a menü a hétre?
Segítsetek, tanácstalan vagyok. Ti kidolgozzátok mit főztök a héten, vagy mindig aznap dől el?
Ha az első, mit csináltok a héten?
Ha az utóbbi, ma mit fogtok? :D
Nem tervezek heti menüt.
Aznap a munkában jön az ihlet, hogy mit is kellene főzni, vagy munka után a boltban találom ki. Vacsorára készül el, másnap abból van ebéd. Utána megint kitalalom, hogy aznap mit főzzek vacsorára.
A családtagokat is hiába lérdezem, hogy mit ennének, mindig az a válasz, hogy mindegy.
Ma spagetti lesz bolognai szósszal.
Nálam a már meglévő/tervezett menük:
Darált húsos, tejszínes brokkolis TK penne.
Zöldséges/tojásos Rizs (ilyen ázsiai fűszerezéssel) + fasírt.
Paradicsomos Tonhalas olivás spagetti.
Bulgur szárított paradicsommal + tejszínes kapros csirkemell és madársaláta.
Hétvégére pedig majd:
Gulyásleves és párolt/sült zöldségek (brokkoli, krumpli, karfiol, kápia paprika és répa) + hozzá pedig grillezett csirkemell.
Illetve pár kaja ami tervben van:
-Kuszkusz saláta + csirkemell
-Spenótos penne + tonhalfasírt
Valamint most hétvégén volt:
-Rakott kelkáposzta és paradicsom leves
Hirtelen így ennyi. :D
Én általában egy hónapra tudom előre, hogy mikor mit akarok elkészíteni, de 3 hétre mindenképpen. Tervezetten vásárlok és kalóriát is számolok.
Úgy lesz, ami éppen eszembe jut. Most van zöldbabfőzi. Azt tudom, hogy akarok valamikor rúzsfújtat és sült karfiolt. A rizsfújt inkább aktuális vacsorára, reggelire, és desszertre. Tehát közben kéne még valami. Régóta piszkál a bableves, de most zöldbab után nem akarok azt. :D Paprikás krumpli is lehetne.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!