Milyen fajta serpenyőben érdemes főzni?
Figyelt kérdés
Milyen fajta serpenyőben érdemes főzni?
Sajnos nekem a serpenyőm picit karcos lett múlt évben.
Nem szeretnék semmilyen betegséget elkapni ez miatt.
Milyen fajta serpenyőt érdemes venni ami nem karcolódik?
Tényleg veszélyes lehet hogy csak egy karcos van rajta?
2024. febr. 4. 20:38
1/6 anonim válasza:
Semmilyen serpenyőben nem érdemes főzni, az ugyanis sütéshez való.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat
Edény például vagy wok
2024. febr. 4. 20:44
3/6 anonim válasza:
Ma már ugyan nem ez a "divat", de nagymamámék zománcozott lábosai szinte egy életen át kitartottak. Persze sütéshez nyilván jobb a teflon, mert nem ragad le az étel, de hogy mennyire egészséges...?
4/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz a karctol.
Attol fugg miket csibalsz. Ha keves zsiradekkal vagy anelkul akkor teflonos.
Ha sokat pirutanal, boven olajozol fozes kozben akkor ontott vas
Teflonba csak muanygagalnes faval szabad belenyulni, femmel soha, kulonben karcolodik
5/6 anonim válasza:
Egy idő után mind karcolódik bármennyire vigyázol rá.A legjobb ha nem bevonatosat veszel
6/6 Dionysos válasza:
A legjobb a mindenféle bevonat nélküli öntöttvas serpenyő. Egyszer kell rendesen kiégetni, onnantól nem ragad bele semmi. A legjobb a hőelosztása, és kb. szét lehet vele verni a konyhát. Ha nem akarják direkt tönkretenni, 50-100 évig nyugodtan használható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!