A lecsóról miért a tojás jut eszébe a legtöbb embernek? Neked mi illik mellé?
Teszel bele kolbászt vagy más húsfélét?
Friss alapanyagokból vagy üveges lecsókonzervből készíted?
És akkor nem beszélve a lecsós hússzeletekről, lecsós májról, amihez szintén más köret kell, nem tojás.
Azért lehet a tojás mert gyorsan készen van.
Rizzsel is szoktam de nagyon ritkán.
A tojás jól ki tudja hozni az adagokat, ha kevés zöldséggel indítottál és nem rondítja el az alap lecsó ízt, mellékesen mi kolbásszal vagy virslivel csináljuk.
Anyukámnak van egy tejszínes változata, amiben minden ugyanúgy megy, mint a sima lecsó csak a végén nyakon önti tejszínnel. Ki hogy szereti.
Eddig a tojásos lecsó vezet, meg a kenyér, gondolom sokaknak együtt is megy, azaz tojásos lecsó kenyérrel.
Ha tojással készítitek, ugyanolyan paradicsomosra, jó vörös színűre készítitek, mint amikor tarhonyával vagy rizzsel ennétek? Vagy inkább csak tojásos paprika az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!