Minek annyi tojas sarga a "Nero"-ba?
Nem keszitettem meg ilyet soha de meghivnam par baratnomet es meglepnem egy "Nero"-val.
Most kulonosen ezt a renegeteg tojast bevasarolni meg tomegre is sok, az ararol nem is beszelve - mondjuk ez relativ, legtobb recept igy irja.
Szoval a kerdesem az lenne mas nyalanksag, desszerthez viszonyitva igy eszenciaban, izben, allagban mennyire kulonbozik? Koszonom a valaszt!
Hallottam már róla, de annyira nem szoktam készíteni.
Régebben csináltam és ismerősöktől hallva én is meglepődtem mennyi tojás kell. Úgy 8 db. Így viszonylag elég lesz, olyan 50 db körül, plusz kell a tojásfehérje is (ők mikulás meg karácsonyra készítik).
Attól a temérdeknyi tojástól meg a mérete tágul és puha lesz.
Felnézve a kis recept-könyvemet azt írtam még le (mert ezt én írom ami beválik, tapasztalatból).
Konkrétan: 15 deka margarin ráma, úgyszint annyi liszt és annyia porcukor is, 5 db tojássárga, 2 vailia cukor.
Nekem ez bevált, de ez kinek milyen sütője van meg milyen felszerelések. Valakinek ahogy írták 8db kell, nekem jó 5 is.
Neked így olcsóbb is és én nem csalódtam benne. Ettől másabb mint mondjuk egy mezei linzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!