Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Fekete káposzta (cavolo...

Fekete káposzta (cavolo nero). Idén ültettem egy csomót, de nem tudom, mit készítsek belőle. Ötletek? Bevált receptek?

Figyelt kérdés
Receptes oldalakon alig találni valamit. Leginkább valami pasta, csőben sült, rakott cucc érdekelne. Segítetek? Előre is köszönöm :)

#alapanyag #káposztafélék #Cavolo nero #Fekete káposzta
2023. júl. 28. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Salátába, szép színes lesz:)
2023. júl. 28. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Mézzel, magóval összepárolva kiváló tortilla alapanyag.
2023. júl. 28. 22:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül improvizáltam belőle egy tésztás ételt, isteni finom lett. A fekete káposztát vékony csíkokra vágtam, és forró vízben 5 percig blansíroztam. Olívaolajon megpirítottam 4 gerezd apróra vágott fokhagymát, 2 felcsíkozott paprikát, majd 2 kockára vágott paradicsomot, végül a blansirozott fekete káposztát. Végül só, bors, kicsit rotyogtatom, majd összekeverem a kifőzött spagettivel, és reszelt parmezánnal tálalom. Isteni finom. Az egyik paprika nyugodtan lehet csípős, ha valaki szereti. :)
2023. aug. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!