Szeretitek a spenótot?
Figyelt kérdés
2024. febr. 3. 12:32
14/19 anonim válasza:
12-es vagyok, és látom, hogy egyesek a nem hasznos gombot még mindig dislike-ként használják. Adott egy kérdés, igen vagy nem a válasz. Azért nem hasznos a válaszom, mert nem szeretem? Hát jó, legyen. :D
15/19 anonim válasza:
Igen. Az egyetlen étel a családunkban, amit tényleg mindenki szeret
16/19 anonim válasza:
Igen, sok vas van benne és a sóskát is.
18/19 anonim válasza:
Igen, a friss spenótból sokféle finomság készíthető, mégis ritkán szoktam venni, valahogy nálam nincs annyira a középpontban, peidg még egészséges is.
Spenóttal töltött palacsintát csináltam vagy 2-szer életemben és spenótos gnocchit, spenót főzeléket meg többször, de a családban nem mindenki szereti ezeket.
19/19 anonim válasza:
Igen. Lehet kapni nagyobb leveleset is a spárban. Azt szoktam zacskós sajtleveshez, fokhagyma krémleveshez vagy rántottába belesütni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!