Szeretitek a spenótot?
Igen, de valójában sokkal több dolgot lehetne készíteni belőle, mint amit én szoktam. Én csak főzeléknek vagy nevezzük úgy, hogy mártásnak szoktam elkészíteni. Főtt tojással és főtt krumplival esszük.
Ti mit esztek hozzá?
Igen.
Elég sok mindenbe teszek. Lehet kapni fagyasztott spenótlevelet, azt szoktam venni.
Tésztához, sült húshoz, zöldségfasírtba, pogácsába, rizshez, krumplihoz.... szinte bármihez, amihez mindenféle zöldfűszert használok.
Igen.
Régen amikor gyerekként volt egy rossz élményem vele azt hittem, hogy szörnyű egy étel és nagyon sokáig nem is kísérleteztem vele.
Pár éve egyszer csináltam egy tejszínes spenótos csirkét és azóta megszerettem. Rendszeresen szoktam fogyasztani salátában, tésztához és még szendvicsbe is szoktam tenni belőle mint saláta.
Igen.
Saláta, főzelék, húsok mellé, vagy spenót tál töltött hús, minden formájában szeretem.
Viszont a sóskát nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!