Paradicsomos húsgombóc? Kicsit másképpen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A párom paradicsomos húsgombócot szeretne enni, de nem a megszokott módon rízzsel, hanem csipetkével? Sose hallottam még róla ilyen formában. Hogyan lehet ezt kivitelezni? A csipetke nem málna szét amikor összedolgozom a hússal?jan. 30. 10:24
1/10 anonim válasza:
Soha nem hallottam még róla, hogy csipetkével el lehetne készíteni. Maximum olyannal lehet (szerintem) amiből alapból készülhet fasírt is. Pl: zab
Egyébként szerintem szét esne darabokra, mivel a csipetke túl nagy méretű.
2/10 A kérdező kommentje:
Én sem hallottam még róla, de ő evett már valahol😅
jan. 30. 10:46
3/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem evett ilyet sehol. Valszeg keveri a gerslivel vagy valami hasonlóval.
4/10 anonim válasza:
Ha megcsinálja a csipetkét, akkor hajrá 😃
5/10 A kérdező kommentje:
5#
Azzal nincsen gond. Megcsinálja ő😅
jan. 30. 11:51
7/10 anonim válasza:
Gerslivel vagy tarhonyával keszisd el ne csipetkével☺️
8/10 anonim válasza:
Hurkát úgy tudom készítenek tarhonyával Pécs környékén.
Lehet innen jött az ötlet.
Legjobb hagyományosan rizzsel.
9/10 A kérdező kommentje:
Tarhonya. Erre eddig nem gondoltam, lehet azzal keverheti össze. Köszönöm a segítséget mindenkinek.😊😊
jan. 30. 16:16
10/10 anonim válasza:
Kedves 6.!
Miért kellene fuszeresebben csinalni a hús gombócot, ha csipetke van benne? Ez igazából baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!