Több üveg szilvalekvárt készítettem a nyáron. Van amelyik tökéletes, van aminek "csípős" íze van. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
jan. 26. 09:02
1/5 anonim válasza:
"Csípős" íz alatt arra gondolsz, hogy szénsavas lett? Mert akkor levegőt kapott és erjedésnek indult; megromlott.
3/5 anonim válasza:
Nem dunsztoltad rendesen vagy nem lett az üveg megütögetve hogy a levegő eltávozzon.Más mellékíze nincs?
4/5 anonim válasza:
#3: elég csak forrón kiporciózni befőttes üvegbe, fejjel lefelé törölközőbe csavarni, és tartósítószer nélkül is akár évekig eláll.
5/5 A kérdező kommentje:
Úúgy csináltam, ahogy a #4-es írta. Sajnos mindig maradtak benne, még a fejreáallítás előtt légbuborékok, amelyeket próbáltam kiskanállal megszüntetni.
jan. 27. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!