Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csípős szósz tartósítása?

Csípős szósz tartósítása?

Figyelt kérdés

Csá mindenkinek! Kecsöp-sűrített para alapú szószt hogy a búbánatba tartósítsak? Hosszú időre menne a hűtőbe.

Kerüljük el az ételek megromlását, jó?



2020. dec. 15. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Csa! A hokezeles csodakat tesz :)
2020. dec. 15. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Kisebb adagokban lefagyasztod - amennyit egyszerre elfogyasztasz.
2020. dec. 15. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Le kell fagyasztani, szétadagolva úgy, amit átforralva pár nap alatt el tudsz fogyasztani.
2020. dec. 15. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!