Katalán szósz recept?
Figyelt kérdés
Kerestem az interneten de csak olyat adott ki ahol kagylót csinálnak.Illetve találtam katalán krém receptet is.De én olyat keresek ahol kifejezetten a szósz receptje van.#katalánszósz
2020. nov. 14. 11:16
1/4 anonim válasza:
Most pontosan mit keresel? Egy bizonyos szószt, vagy olyat, ami Katalániában szokásos étel?
2/4 A kérdező kommentje:
Annak a szósznak a receptjét ami a katalán szószos Twist konzervkagylón van,vagy valami hasonlót.
2020. nov. 14. 15:46
3/4 anonim válasza:
Feltehetöleg nincs ilyen eredetileg, ezt ök kreálták.
Ha netán megvannak az összetevök a dobozon, azzal lehet valamit kezdeni. Esetleg beírod ide, akkor segítek ötletekkel, meg gondolom mások is.
4/4 anonim válasza:
Idöközben találtam egy receptet egy német oldalon, ez lehet, hogy hasonló ahhoz, amit keresel:
Katalán szósz
1 fej fokhagyma
3-4 kaliforniai paprika
1-1 marák pirított mogyoró és mandula
1 szelet kenyér olajban megpirítva
olivaolaj, ecet, só
A paprikát leforrázni, a börét lehúzni
a fokhagymát egészben megpirítani, ha kihült, meghámozni, mozsárban összetörni a mandulával és a mogyóroval együtt, a füszereket és a kenyeret is közédolgozni.
Ha az egész teljesen sima, akkor a paprikát is beletenni ésaz olajat lassan hozzáadni, amíg majonéz állagú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!