Mennyire vagy nyitott, hogy új vagy külföldi recepteket próbálj ki?
Ha nagyjából olyan, ami az én ízlésemnek megfelelő és valószínűleg fog ízleni, akkor igen, szoktam. Akár úgy, hogy rákeresek ha van konkrét ötlet, de inkább csak pinteresten nézelődök és ha megtetszik valami, akkor kipróbálom (vagy csak inspirálódok belőle).
Teljesen más ízvilággal még nem mertem kísérletezni, mert tartok tőle, hogy ha nem ízlik, akkor kuka az egész, ami pazarlás és utána nem is lenne mit enni. Az ilyenekkel óvatos vagyok, de kis lépésekben nyitott vagyok arra, hogy új dolgokkal is próbálkozzak.
Én pl imádom a külföldi recepteket, konkrétan ha valamit sütni akarok, akkor angolul keresek rá egyből.
Olyanokat választok, aminek többszáz jó értékelése van, az tuti mindig beválik.
Pl ez az egyik kedvencem
Nem merek úgy sütni, hogy valami feminas vagy mindmegettés receptet csinálok. Azt vagy jó lesz vagy nem. Csak értekelt receptet használok vagy olyanokét, akiktől már többször sütöttem és minden jó volt.
Én kábé naponta.
Folyamatosan keresgélek újabb és újabb recepteket. Ami nagyon beválik, azt megtartjuk. :)
Angolul, németül és olaszul.
En meg sosem foztem receptnol … egyedul a sütiknél kell az aranyok miatt, de fozni leginkabb fejbol szoktam.
Kulfoldi kajakat például, ha ettem barmit a világban azt itthon mindig eltudtam kesziteni. Valojaban igy is fozok … kitalalom az izvilagot, elképzelem milyen allaga legyen es hozzáveszem az alapanyagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!