Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyire vagy nyitott, hogy...

Mennyire vagy nyitott, hogy új vagy külföldi recepteket próbálj ki?

Figyelt kérdés
Szoktál angolul vagy amilyen nyelven beszélsz recepteket keresni? Pl. matcha teás süti, vörös bársony torta, teyraki csirke stb.

2020. okt. 29. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha illik az ízlésemhez, bármit kipróbálok. Sokszor van, hogy carbonara (mármint az igazi, nem a tejszínes), tikka masala, vagy épp paella, netán chilis bab az ebéd. A magyar konyhának csak egy részét szeretem, és sokszor azt is csak sajátos módon. Például én a pörköltbe nagyon sok hagymát, egy kis adag TV paprikát, illetve minimális paradicsomot is teszek. Másnak ez már lecsó, nekem viszont egy gazdag, finom pörkölt.
2020. okt. 29. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 én is így csinálom a pörköltet, és anyukám meg nagymamám is :)
2020. okt. 29. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindenre nyitott vagyok, több száz begyűjtött receptem van különböző nyelveken. Előbb-utóbb majd csak sorra kerülnek.
2020. okt. 29. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Svájcban lakom. Szóval igen, a legtöbb receptem német. De más kultúrák ételeire is nyitott vagyok.
2020. okt. 30. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen csinálunk itthon külföldi kaját. Főztem már japán és kínai ételt is, de nagy kedvenc a Mexikói csirke, vagy a chilis bab is. Ja, meg a spagettit is imádjuk itthon. :)
2020. nov. 1. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel amikor vegetáriánus lettem (10+éve), akkor még itthon csak a rántott sajt és gomba létezett vega opcióként, megtanultam magamra főzni. Nyilván elég hamar eljutottam az indiai konyháig, és azóta is szeretek kipróbálni mindenféle (vega) ételt, legyen bármely nemzet sajátossága. Mondjuk egy jó borsópöri nokedlivel és a hamisgulyás örökre listavezető marad nálam, hiába a sok egzotikus íz :D :P
2020. nov. 9. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!