Spenótlevéllel mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Megmaradt egy csomó (spenótos gorgonzolás gnocchit csináltam), de nem tudom mit kezdjek a maradékkal. Néztem recepteket, de vhogy semmi nem fogott meg, a lazacot nem szeretem, pesztót sem szeretnék készíteni belőle. Valakinek van valami ötlete? Akár vmilyen salátába is beletéve.2020. nov. 11. 18:21
1/10 anonim válasza:
Spenótos tejszínes husi
Én utálom a spenótot, de így kifejezetten finom
2/10 anonim válasza:
Ha salátába akkor raksz spenót levelet porított csirkemellkockát, paradicsomot, esetleg hagymát, olajbogyót, és már is kész a sali. Vagy felvágod viszonylag kicsi darabokra,felrakott a tűzre várod hogy megszottyadjon majd megpirítasz csirkemell kockát, össze szitkosítasz paradicsomot, főzöl ki tésztát, egyberakod, a tetejére csurgatsz olivaolajat és megszórhatod reszelt sajttal is. Remélem tudtam segíteni. De amúgy csinálhatsz belőle spenotfözeléket is.
4/10 Miss Endzsi válasza:
Simán elrágcsálod, tojásos szendvics tetejére teszed, eheted szendvicshez is, csirkéhez.
6/10 anonim válasza:
Omlettbe szoktam tenni v.tojáskrémbe.
8/10 anonim válasza:
Sima spenot fozelek - tojasos nokedlivel? :)
9/10 Dorci1999 válasza:
Meg lehet párolni vajon, közben ízesíteni sóval és fokhagymával. Ezt lehet enni pirítóssal együtt reggelire, vacsorára, de könnyű ebédként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!