Hogy lehet megmenteni a sajtszószt?
Figyelt kérdés
Nagymamám készített egy besamel alapú sajtszószt, de nagyon liszt íze lett. Hogy tudnám megmenteni?2020. dec. 14. 12:41
1/5 anonim válasza:
Kicsit fözni kell még, hogy a liszt ne legyen félnyers - csak figyelj, mert könnyen leég.
2/5 anonim válasza:
Főzöd tovább, és adsz hozzá egy kis tejet (esetleg még vajat).
Ahogy az első mondta, figyelj, hogy ne égjen le, folyamatos kavarás mellett főzd tovább.
3/5 anonim válasza:
Vedd ki a felét, és a maradékba tegyél még tejet + valami aromás sajtot.
4/5 anonim válasza:
Tejet, vagy tejfölt vízzel hígítva.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2020. dec. 16. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!