Fehérrépa nélkül húsleves?
Sziasztok. Holnap reggel húslevest szeretnék csinálni, de a fehér répám elfogyott. Sárga van természetesen, meg zeller is, kumpli meg petrezselyem. Vöröshagymám sincs..
Szerintetek így nem lehet jó levest csinálni?
Illetve fagyon van a csirke farhàt meg a velős csont. Ki kell előtte olvasztani? Vagy mehet hidegvízbe és melegítés közben majd kiolvad?
Sose dolgoztam még fagyasztottal húsleves esetében.
Hát én kiolvasztanám a helyedbe.
Természetesen lehet fehér répa nélkül húslevest készíteni.
Ahány ház annyi szokás
Jo lesz feherrepa nellil is
Mi szo szerint mindig fagyottal cainaljuk
Gondolom a fehér répa a paszternák.
Sok helyen egyáltalán nem is tesznek a húslevesbe.
A hagyma hiánya inkább teszi érdekessé a készülő levest, de az sem azt jelenti, hogy nem lesz jó.
"a fehér répám elfogyott. Sárga van természetesen, meg zeller is, kumpli meg petrezsem"
A fehér répa elfogyott, de petrezselyem van, a kérdező leírása szerint.
Pontosan azért volt a visszakérdezést, mert tájegységenként változó, nem egységes, hogy mit neveznek fehér répának.
Van, ahol a paszternák, máshol a petrezselyem a fehér répa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!