Húsleves vagy a becsinált leves finomabb számotokra?
Én szeretem mindkettőt, de ha választanom kéne, akkor becsinált leves. Lehet sokféleképpen készíteni, de ugyanazt rakok bele, mint a húslevesbe, annyi a különbség, hogy apróra vágom a hagymát és lepirítom, aztán a zöldségeket meg a húsokat is. Bár nagyon szeretem a disznó húst főve, a becsinált levesbe csak csirkecombot, esetleg tyúkot rakok bele (+láb, nyak, esetleg zúza)
Mindenki húslevest akar enni, de sokkal intenzívebb, ízesebb lesz ettől az elkészítési módtól. Így lehet “csalódást” okozok a családnak, pedig azt sem tudják mennyivel finomabb lesz, de a nevétől már elkeserednek, hogy “nem húsleves…”
Na végül elégedett volt a család. :D
Csak annyit jegyeztek meg, hogy milyen finom, ezután pedig megjegyeztem hogy amúgy lepirítottam a zöldségeket és mondták, hogy így tényleg jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!