A füstölt kolozsvári szalonna nyersen is fogyasztható?
Figyelt kérdés
Én világéletemben megettem nyersen is a kolozsvárit kenyérrel mivel úgy tudom a füstölés biztonságossá teszi. Most meg mondja a párom hogy azt mindenképp hőkezelni kell...
Hentesnél vásárolt szalonna egyébként. Az interneten konkrétan semmi infót nem találok erről. Valaki felvilágosígana? Köszönöm előre is..
jan. 20. 23:54
1/10 anonim válasza:
A füstölt kolbászt is megeszed? A füstölt tarját?
Na, ugye?!
3/10 anonim válasza:
Simán ehető.
Pácolják, sózzák, füstölik. Teljesen ehető.
Fogadjunk, hogy párod nem sokat járt vidéken.
4/10 anonim válasza:
Hagyományos módon készült sonkát evett-é már a párod?Az sincs főzve.Csak érlelve, pácolva és füstölve...
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Néha mond hülyeségeket, ez tény.
jan. 21. 07:10
6/10 anonim válasza:
Ezt nem fontos hőkezelni,füstöléssel tartósítvs van.
7/10 anonim válasza:
A füstölt kolozsvári szalonna nem nyers. Füstölt.
8/10 anonim válasza:
Van főtt, füstölt és csak füstölt termék is. Utóbbi kemény, munka elfogyasztani. De beteg egyiktől sem lesz az ember.
9/10 anonim válasza:
Igen. Ami füstölt, az fogyasztható úgy, ahogy van.
10/10 anonim válasza:
Nem lesz tele férgekkel a tested, akárhogy is bizonygatja az álhírmédiában felkapott idióta cikk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!