Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meg fog kelni a kenyér?

Meg fog kelni a kenyér?

Figyelt kérdés
Kenyerer készitek kenyérsutőben, hozzaadtam vizet olajat lisztet + instant elesztot, viszont cukrot es sot nem mert gondoltam minek ha instant elesztot teszek bele. Meg fog igy kelni a kenyer?
2024. jan. 11. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
70 perc alatt megkelt és kisült egy kelt tészta...
2024. jan. 11. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
És már ki is hűlt annyira, hogy felvágja és megkóstolja. Igazi kis hazug getszi a kérdező.
2024. jan. 11. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:
nem úgy volt emberek hogy a sót sem szabad közvetlenül hozzáadni mert megöli az élesztőt? bár ez lehet csak ilyen kis bögrében felfuttatásnál igaz. a cukron szintén meglepődtem hogy nincs, hisz az az élesztő kajája... de nem szállok szembe azzal aki azt írta így is jó lesz, majd írd le hogy sikerült
2024. jan. 11. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg hogy ne érintkezzen. Ha a liszt jobb oldalara teszed a sot, a balra meg az elesztot akkor megkel es nem hal meg a sotol.

A cukor az eleszto kajaja de a lisztbol is elo tud maganak allitani cukrot az eleszto csak nehezebben

2024. jan. 11. 22:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Ízetlen lesz,de megkel.

Sót mikor adod hozzá?

2024. jan. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!