Adolf Hitler szalonna light verzióját szeretném elkészíteni, a cukor felét milyen édesítőre lenne érdemes kicserélni?
Figyelt kérdés
Az összes cukrot valószínűleg nem érdemes, nagyon megborítaná az ízeket.jan. 6. 21:49
11/14 anonim válasza:
Nem sok ideig főzték ezt a fajta lekvárt mert a zselatin vagy más anyag megdermesztette.
12/14 anonim válasza:
Zselatin viszont azért nem tennék bele, mert azt nem lehet forralni, kb. 70 Celsius fok felett elveszti a zselésítő erejét.
13/14 Dorian Gray válasza:
Sosem csináltam konkrétan hitlerszalonnát, de más kocsonyás, zselés dolgokat igen. Szóval azért a kevesebb cukor és vagy édesítő a cukor helyett elgondolással lesz egy kis baj. Nem fogja úgy meghúzni, mint a recept szerinti cukormennyiség, szóval kelleni fog bele valami egyéb zselésítő.
Zselatin, agaragar stb stb, amiknek az adagolása és a szükséges mennyisége is különböző, arra sem árt figyelni.
14/14 A kérdező kommentje:
Egyelőre fele cukorral csináltuk meg, így is jó lett. Most áll, pár nap múlva csekkolom az állagát. Könnyen lehet, hogy tényleg nem kell bele annyi cukor. Egyelőre nem szalonna, inkább Hitler lekvár :)
jan. 10. 00:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!