Sütőben sütve hasábburgonyát hogyha azt irja alkalmanként forgatás mellet mivel forgassam meg? Most mindegyiket egyenként?? Vagy nem fontos??
Figyelt kérdés
tegnap 17:52
1/6 anonim válasza:
Valamivel, ami nem töri szét a még nedves darabokat. Én egy lapáttal szoktam több-kevesebb sikerrel. Kb 4-5 forgatás /1kg fagyós lidlis vékony hasábkrumplinál. Ez átforgatja teljesen.
Nem igazán lehet sütőben csinálni amúgy. Olajban vagy airfryer inkább. A sütő nagyon kompromisszumos... ehető, de... minek? Csalódás mindig.
3/6 anonim válasza:
Én sütőben sütöm, sütőpapíron, olaj nélkül. Frissen teljesen jó és finom.
Lapáttal (fém is van, szilikon is van) forgatom, nem egyenként, hanem ahogy sikerül, nagyjából. Kb. 2x a sütési idő alatt.
Engem nem zavar, ha némelyik jobban megpirul, másik kevésbé.
4/6 anonim válasza:
Én is sütőben sütöm, olaj nélkül, fa lapátom van, így azzal forgatom, vagy késsel, de azzal jobban összetörik. Az elején sokat kell hagyni sülni forgatás nélkül, másképp míg puha nagyon szét megy.
5/6 anonim válasza:
Én max megrázogatom egy kicsit félidöben és sütöben olaj nélkül sütöm és ugyan olyan finom frissen .
6/6 anonim válasza:
Lapátkanállal és nem kell egyesével.
Ha nincs jó egy sima kanál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!