Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütőben sütve hasábburgonyát...

Sütőben sütve hasábburgonyát hogyha azt irja alkalmanként forgatás mellet mivel forgassam meg? Most mindegyiket egyenként?? Vagy nem fontos??

Figyelt kérdés

tegnap 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Valamivel, ami nem töri szét a még nedves darabokat. Én egy lapáttal szoktam több-kevesebb sikerrel. Kb 4-5 forgatás /1kg fagyós lidlis vékony hasábkrumplinál. Ez átforgatja teljesen.

Nem igazán lehet sütőben csinálni amúgy. Olajban vagy airfryer inkább. A sütő nagyon kompromisszumos... ehető, de... minek? Csalódás mindig.

tegnap 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fontos egyenként

Lapáttal

tegnap 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sütőben sütöm, sütőpapíron, olaj nélkül. Frissen teljesen jó és finom.

Lapáttal (fém is van, szilikon is van) forgatom, nem egyenként, hanem ahogy sikerül, nagyjából. Kb. 2x a sütési idő alatt.

Engem nem zavar, ha némelyik jobban megpirul, másik kevésbé.

tegnap 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is sütőben sütöm, olaj nélkül, fa lapátom van, így azzal forgatom, vagy késsel, de azzal jobban összetörik. Az elején sokat kell hagyni sülni forgatás nélkül, másképp míg puha nagyon szét megy.
tegnap 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én max megrázogatom egy kicsit félidöben és sütöben olaj nélkül sütöm és ugyan olyan finom frissen .
ma 06:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Lapátkanállal és nem kell egyesével.

Ha nincs jó egy sima kanál is.

ma 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!