Adolf Hitler szalonna light verzióját szeretném elkészíteni, a cukor felét milyen édesítőre lenne érdemes kicserélni?
Igazi hitlerszalonnát akarsz gyártani?
nem fog menni.
Az eredeti Hitler szalonnában sokminden volt összevegyítve, cukor, gyömölcsök növényirost, állati zsírokat stb.
Azt ma már nem igen lehet és érdemes megpróbálni előállítani
De azt amit nálunk a Komcsi rendszerben gyártották és szintén hitlerszalonnának gúnyoltak azt kb bármelyik nagyobb élelmiszer bótban megveheted, az kb egy sok cukor, kevés gyümölcs és valami zselatin amivel összesűritik
"sűtésálló lekvár" néven kapható a bótban:)
Ilyan nincs, soha nem is volt, hogy Adolf Hitler szalonna, csak hitlerszalonna. Abban eredetileg állati és növényi eredetű anyagok, vitaminok stb. volt.
A sütésálló lekvár csak annyiban hasonlít rá kinézetben, hogy szeletelhető tömb.
Az eritritnek elmegy az ereje magas hofokon.
A xilit rendben van es annak van a legkevesebb mellekize de az nem kaloriamentes. Ha mar cukrit akarsz helyettesiteni akkor gondolom nem cukorbetegseg miatt (akkor az egeszet kene) hanem hogy kevesebb legyen a kaloriatartalom. Az meg a xilitnek majdnem ugyanannyi mint a cukornak. A steviának és az eritritnek nulla. Az eritritnek pedig nem csak elmegy az ereje de mellekize is eleg sok van.
A kerdezo mar beletorodott hogy nem lesz ugyanolyan. Kellene a cukor az allagahoz de mivel cukrot nem hasznal marad az edesito.
Kerdezo, a jo sokaig fozes helyett pektinnel is suritheted. Illetve ha nem fontos hogy olyan veszett edes legyen akkor fele cukorral edesito nelkul is finom lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!