Mivel szoktátok felturbozni a tojásos reggeliteket?
"valami extra ami eltelit"
A felvert tojáshoz megyen némi kukoricaliszt és tejföl;aztán lehet omlettet csinálni belőle.
13
Én hallottam olyan megállapítást is mely szerint pont a zsírosabb ételek az ideálisak reggel...Kalóriára meg amúgy is szüksége van az embernek,hogy tudjon rendesen dolgozni.
"Én hallottam olyan megállapítást is mely szerint pont a zsírosabb ételek az ideálisak reggel" - azt elhiszem, csak nem olyan forrásból, ahol az egészség valamennyire is számítana, hanem a legtöbbször elhízott emberek szájából.
Igen, aztán meg csodálkoznak az emberek, hogy minden második magyar elhízott!
A munkához ugyan szükség van kalóriára, de nem annyira, amennyi egy zsírban tocsogó tojásos reggeli ad, meg a hasonló összetételü egyéb kaják.
#15 ami a kalóriákat illeti, az a "zsírban tocsogó tojásos reggeli" lehet, hogy kevesebb kalória, és biztos, hogy sokkal több hasznos tápanyag, mint pl egy csokis croissantod egy nagy cappuccinóval.
Neked mindössze zsír és tojás fóbiád van. Vagy, mert neked epe betegséged van, ezért az egészséges embernek is rossz kell, hogy legyen.
15
Pont olyan hallottam,hogy a rendes mértékű epeömléshez kell a zsírosabb reggeli eledel...Mindegy kb.mindent bizonygattak már az étkezéssel kapcsolatban és annak az ellenkezőjét is...
Én mindenesetre ötvözöm az ajánlásokat.Reggelire minden szívfájdalom nélkül fogyasztok szalonnás tojást vagy akár pörköltet is.Mellé eszem némi zöldséget is.Aztán jól van.Úgy érzem ez így megfelelő étrend a számomra.
Szalonna.
Darált marhahús.
Erőspaprika.
(Én csak ebédelek meg vacsorázok, de tojást sokat eszek.)
Köszi skacok
#4 3 száll cigi reggeli tejes cukros kávé biztos jobb fogás mint a tojás 🤌. Tojás egészséges egyél te is . Ha zavar a "sok" kalória akkor kevesebb sárgáját rakj bele. Hidd el a sok hülyeség amit olvasol meg a félelmek a zsíroktől ebből kiindulva biztos a szénhidráttol is. Mind nyugodtan kerülhet be a szervezetedbe:) nem ettől fogsz elhizni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!