Töltött húsba pl ti milyen tölteléket készítetek?
Figyelt kérdés
Töltött húst szeretnék csinálni.Dagadót vagy szimpla csirkecombot.Ki milyen töltelékkel készíti?2023. dec. 25. 21:03
1/4 anonim válasza:
Zsemle, tojás, víz, petrezselyem, só. Ez egy ilyen alap töltelék. A bőre alá töltöm a combnak.
2/4 anonim válasza:
Klasszikus zsemlés töltelék amit az egyes írt de némi fűszert tegyél bele.
Bors,kömény,fokhagyma,dínsztelt vöröshagyma,plusz esetleg majoranna, kakukkfű.
Ha nagyon lágy zsemlemorzsa is.
4/4 anonim válasza:
Igen, van a hagyományos töltelék, amit az #1-es írt. Azon kívül amikkel eddig étteremben találkoztam, húsba való töltelékek, van bőven variáció:
- sonka és sajt (Cordon Bleu)
- sonka és ananász
- sajt és hagyma
- sajt és gomba
- kolbászkrém
- fokhagymás fűszervaj (Kijevi)
- kókusz és barnacukor
- bolognai ragu, tarja, és zöldpaprika
- aszalt szilva
- kapros juhtúró
- brokkoli és feta sajt
- csirkemáj, zöldborsó, és kukorica
24.-én nálunk karácsonyi ebédre 2 féle töltött hús volt, az egyikben sajt, a másikban hagyma és kolozsvári szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!