Fehérborral szeretném elkészíteni a bivalyvesét, szerintetek jó választás a zöld veltelini, vagy mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Két szép bivalyvesét kaptam ajándékba, meg kell őket becsülni. :)2023. dec. 17. 15:02
1/6 anonim válasza:
Ha vesepecsenye, akkor só és bors elèg neki sütés utàn, mellé merlot
2/6 anonim válasza:
Ha nincs csak fehérbor az is jó, nyilván vörös illik hozzá.
Vese vagy vesepecsenye?
3/6 A kérdező kommentje:
Vese, nem vesepecsenye. :)
2023. dec. 17. 15:18
5/6 A kérdező kommentje:
Elfogyott a Lisicza zöld veltelinije, valami olasz bort vettem helyette, elég semmilyen. Lehet, holnap kora reggel elszaladok valamiért, vagy jó lesz ez. Hátha hozzászól olyan is, aki tudja a különbséget vese és vesepecsenye közt. :D
2023. dec. 17. 17:13
6/6 anonim válasza:
Magyar Elek recept: A vesét egy óráig vízben áztatjuk, megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk s zsíros és rostos részeit eltávolítjuk. Vajon kissé megsütjük, kevés reszelt hagymával, sóval, borssal és 4 deci vörösborral
födő alatt 2 óra hosszat lassan pároljuk. Egy kanál vajon pirított
lisztből és hús- vagy csontiéból barna mártást készítünk, föleresztjük
- deci jó fehérborral, ráöntjük a vesékre és még egy pár percig pároljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!