Melyik Habtejszín a legjobb választás?
Nem szoktam ilyenekkel dolgozni, így inkább itt kérdezem meg. Tortát kell csinálnom, és a recept alapján, a krémhez, Habtejszínt fel kell forralnom és beleolvasztani a csokit. Utána ha kihűlt fel kell verni, majd előre kikevert porcukros vajas krémmel kell összekeverni.
Ehhez melyik Habtejszín lenne a legjobb választás?
Előre is köszi a válaszokat.
Minél magasabb zsírtartalmú, általában 30%-osak vannak, de ha találsz 33%-osat, az még jobb.
Ne forrald fel, csak melegítsd, úgy is elolvad benne a csoki. Ez egyébként egy szuper jó krém lesz, én is ilyet szoktam csinálni.
Én is azt tanácsolom, hogy semmiképp se forrald, csak melegítsd nagyon melegre, de ne forrjon.
Egyébként bármelyik normális habtejszín jó. Legyen magas zsírtartalma és ne főzőtejszín legyen. Én a növényit se nagyon szeretem.
Forralni biztosan nem kell.
Meggle, hullala
4es mesélj még. Cukrász vagyok...
Tudod mi a különbség az állati és a növényi között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!