Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzelék feltétnek való ízes,...

Főzelék feltétnek való ízes, sült szeletet hogyan kell készíteni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
én a helyedbe a szeleteket befüszerezném,lepiritanam egy kis olajon mind a 2 felét,egy kis vizet ala öntve fokhagymaval készre párolnám ha nagyobb szeletekröl van szo akkor ugyan ugy de tepsibe es sütöbe folia alatt.De ez attol is függ milyen fözelék!
2010. okt. 21. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle is van az egyik szeletenként sütve a másik egybesülve ropogós pirosra.
2010. okt. 21. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ma sütöttem le egyben egy lapockadarabot: egy kevés zsiradékra fektettem a sóban, borsban, köménymagban jól megforgatott húst, megszórtam vékonyra szeletelt fokhagymával, alá egy kis vizet öntöttem és alufóliával letakarva 220 fokon puhára sütöttem, az utolsó 10 percben fólia nélkül lepirítottam. Szaftos, omlós puha és zamatos lett! Langyosra hűlve szépen lehet szeletelni.
2010. okt. 21. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!