Minden szárított zöldfűszer hajlamos megfeketedni ha túl hamar kerül az ételbe főzés során?
Figyelt kérdés
bazsalikomról hallottam egyszer hogy nem szabad túl hamar, de én ma majorannával jártam pont így, erről jutott eszembe az eset2023. dec. 9. 22:12
2/4 A kérdező kommentje:
már főzés időtartam alatt került bele mikor volt bőven víz, így is megtette
2023. dec. 9. 22:18
3/4 anonim válasza:
De miért baj ha megfeketedik? Az íze a lényeg, a zölfdűszer, elveszlik az ételbe szóval még esztétikai értelme sincs!
4/4 anonim válasza:
Hő hatására megfeketednek ez normális.Hideg hatására is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!