Hogy hivják azt a zöldfűszert amit a paradicsomlevesbe szoktak tenni?
Figyelt kérdés
Bazsalikomra tippelek, de nem találtam olyan receptet amibe mint apró szárított lenne. Létezik ebből ilyen fűszer, mint pl az őrölt bors? A többi része megvan a levesnek, csak azt a zöld valamit hiányolom belőle.
Más: Durum betűtésztát kapott már valahol valaki?
2022. dec. 5. 17:51
3/15 anonim válasza:
Rengeteg zöldfűszer illik a paradicsomlevesbe, zeller, petrezselyem, bazsalikom, oregánó, semmi nem tiltja, hogy szárítottat használj, ha nincs friss.
4/15 anonim válasza:
Az aldiban szokott lenni - olasz héten - durum betűtészta. :)
Szerintem is oregano-bazsalikom kell bele...
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, a petrezselymet azt kizárnám, az a baj, hogy még az ízét sem tudom megmondani, az biztos hogy ad egy olyan erősen érdekes ízt neki./ a bögrés levesbe is van, de persze nincs ráírva :( / Kipróbálom a bazsalikomot először azt dobta ki legtöbbet a receptoldalak, ha mégsem az megyek sorba. ment a zöld mindenkinek.
2022. dec. 5. 18:28
8/15 A kérdező kommentje:
4-es, 5-ös, külön köszi a durumtészta ötletet.
2022. dec. 5. 18:34
9/15 anonim válasza:
A bögrés levesre garantáltan rá van írva mi van benne.
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!