Étteremben többször ettem már zöldfűszeres csirkét és lazacot. Nagyon ízlett, és szeretném ezt a fűszerezést házilag kiprobalni. Milyen fűszereket használjak, és milyen arányban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 22:11
1/5 anonim válasza:
Mi nem tudhatjuk, hogy abban az étteremben milyen fűszereket használtak ahhoz az ételhez.
Én bazsalikom-borsikafű-kakukkfű hármast használnék.
2/5 anonim válasza:
Vannak specko fuszerkeverekek is amiket megtudsz venni pl az argentin nezd meg a metróba tuti vannak csak nagy kiszerelésben tudod megvenni
3/5 anonim válasza:
A füszerkeverékeket jobb elfelejteni, mert egy csomó adalék van bennük, ami csak ártalmas.
A kérdésre: ha nem tudod egyáltalán kiérezni, mit tehetnek rá, akkor próbáld meg az elsö ötletét, ha nem az, akkor meg egyszerüen kisérletezz, idövel vagy megtalálod, vagy találsz olyan összetételt, ami neket tetszik.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Lazacra amit ajánlanék:
-kapor
-citrom
-mustár
-méz
-nagyon pici rozmaring
-majoranna
Csirkéhez gyakorlatilag bármilyen zöldfűszer jó, mert nincs intenzív íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!