Sörtésztában sütés, mi a probléma?
Többször próbáltam sörtésztában sütni különböző dolgokat, de az eremény soha nem lett jó, a tészta csak úgy "lecsúszott" az alapanyagokról, nem maradt rajta bundaként.
Nem tudom, mit csinálok rosszul, tegnap volt megint egy kisérletem.
A tésztához 100 g liszt 250 ml sör volt megadva a receptben (ez a legtöbb receptben ennyi volt, ezért feltételezem, hogy rendben lehet), a hozzávalókat megsóztam, a tésztába mártottam, és megpróbáltam kisütni, az olaj tele lett sörtésztadarabkákkal, csak itt-ott ragadt valamennyi arra, amire kellett volna.
A sörtészta kifejezetten folyós volt, mind mindig, nem tudom, ennek így kell lenni?
Kérem, aki tud segítsen, egyszer már szivesen készítenék rendesen ebböl valamit.
A segítséget erőre is köszönöm.
Lisztezd a húst mert ehhez a tapad a sörtészta.Tíz deka liszthez nekem soknak tűnik a 2.5 dl sör.
Sűrű palacsinta tésztára kavard a tojássárgájával,sóval.A végén a felvert fehérje habot add hozzá,azt már csak óvatosan kavard.
Nem muszáj pont LISZT, én kukoricakeményítőzök, mert gluténérzékeny vagyok - de a lényeg, legyen rajta valami, amin megtapad a tészta.
Állag: amikor "nem folyik" le a villáról, de nem is "darabokban potyog" :D - na, ezt nem tudom jobban szemléltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!