Ferenczmihály kérdése:
Üdvözletem! Vettem 1 hónapja egy ETA crustum II tip. gépet. Többszöri sütés után sem tudom a kenyér tetejét barnábbra sütni, sápadt marad. BL 55-ös lisztet használtam. Van megoldás a problémámra?
Figyelt kérdés
#eta crustum II
2023. jan. 23. 12:08
1/4 anonim válasza:
Magasabb hőmérséklet?
Hány fokon süt ez a ketyere?
2/4 anonim válasza:
Három beállított héjszín választható. Állítsd sötétebbre.
3/4 pezsosoft válasza:
Gyakorlottaktól tudom : egy tiszta ecsettel vizezd be a tetejét sütés közben. Barnább és ropogósabb lesz.
4/4 pezsosoft válasza:
Igen, a víz javaslat ok, de még bekenheted tejjel is, nálunk olyan guszta lesz ettől az apró trükktől, hogy összefut a nyál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!