Vadnyúl lenne szíved meg enni?mit gondoltok erről imádom a nyulakat de meg kóstolnám pörköltbe álszentnek érzem emiatt magamat
Figyelt kérdés
#vadnyúl pörkölt
2023. dec. 3. 19:58
11/15 anonim válasza:
Igen. Minden további nélkül megenném, ha valamiért ne lennék olyan fura szerzet, hogy csak sertés és marha izmot eszem.
Szóval attól, hogy tapsifüles, minden további nélkül. Nem sajnálnám.
12/15 anonim válasza:
Szívem lenne, én a gusztusomon gondolkozom. Először biztos csak megkóstólnám, de tuti nem kérném ki egy étteremben, amíg nem tudom ízlik-e.
Házi nyulat tenyésztek, vágom és fogyasztom őket rendszeresen, de a vadállatok húsa teljesen más karakter, ami van, hogy nekem "sok", nemkívánatos.
13/15 anonim válasza:
Mivel én ínyenc vagyok, szeretem kipróbálni az ételeket milyen! Így megenném bár még nem ettem vad nyulat de épp azért!
Amúgy a vadnyúl aranyos oké, de azért nem annyira! Jó nagyok, nyurgák, gürü szemmel! A házinyúl aranyosabb ha már az arányosságot nézzük!
14/15 anonim válasza:
Én régen többször ettem nyulat, főleg ha olyan helyre utaztam ahol hagyományos ételnek számít. Aztán lett egy házinyulam és azóta soha többet nem ettem és szerintem már nem is fogok, akármennyire finom.
15/15 anonim válasza:
Naná, miért ne? Nem ettem még, de úgy általában szeretem a vadhúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!