Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Grisnik Petra kampányát ti is...

Grisnik Petra kampányát ti is álszentnek találjátok? Miért vetkőzött egyáltalán félmeztelenre?

Figyelt kérdés

Grisnik Petra színésznő feltöltött az instájára olyan fotókat, amin félmeztelenül is látható, de a melleit eltakarja.

ezeket a fotókat átvette az origó szennyportál, miután Petra mindenféle kommentet kapott.

ezen kiborult, és indított a kommentelők ellen egy kampányt.

az origo tényleg gáz, ez nem is kérdés, DE én alapból azt nem értem, miért vetkőzött le félmeztelenre a nő.

tehát mielőtt még a kampány indult volna, kiment a duna-partra, volt vele profi fotós, és a felsőt levette, úgy fotóztatta mahgát.

de erre mi szükség volt???

ha ő színésznő, nem modell, nem qurva, nem celeb, akkor minek vetkőzött, és miért osztotta meg nyilvánosan ezeket a képeket?

minden más, ami ezután történt, h. szerinte bántó kommenteket kapott, meg az origó kikezdte, ennek hatására történt.

én eléggé álszentnek érzem éppen ezért a kampányát, holott az igaz, h. ne bántsunk mást, másrészt meg egy színésznő minek dobálja csak úgy le a textilt× ez öncélú volt, nem szerephez kellett, most meg hisztizik.

2023. febr. 19. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Annyit elért, hogy életemben először hallottam róla valamit, eddig azt sem tudtam h a világon van.
2023. febr. 19. 01:41
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
na megnéztem...egy újabb lófejű borzalom. ez vetkőzhet ahogy akar lekókad tőle a...
2023. febr. 19. 01:42
 3/4 A kérdező kommentje:

sztem is az volt a háttérben, h. felhívja magára a figyelmet.

ráadásul a tv2-nek dolgozik, ami orbán csatornája, propagandatévé.

annyi esze lehetett volna, ha felül meztelen, arra a bulvár ráugrik.

2023. febr. 19. 15:15
 4/4 Kancácska válasza:

Mekkora egy idióta kérdés, sunyi libernyák módon agyonpolitizálva. "ezeket a fotókat átvette az origó szennyportál" "az origo tényleg gáz, ez nem is kérdés" "áadásul a tv2-nek dolgozik, ami orbán csatornája, propagandatévé" Az egész kérdés nem szól másról, csak a burkolt mocskolódásról. Maga a nő csak egy mellékzönge. Ettől nem lesz a Fidesznek kevesebb, az ellenzéknek több szavazata. Ettől nem lesz az országnak komolyan veheteő, normális, alternatívaként vehető ellenzéke. ;) Az tv2 meg az origó annyira propagandaoldal, mint a népszava, a hvg, a 444, a 24, a telex, a retek klub, az atv, a klub rádió és társai. Egyrészt független média sosem volt és sosem lesz, minden sajtótermék függ valamitől. Tulajdonos, szerkesztő, politika, pénz, alapítvány stb. Másrészt az a normális, ha mindenki eljuttathatja a véleményét a társadalom felé. Az durva lenne, ha csak egyoldalú elfogult és kettős mércés lapok lennének, és csak az ellenzék vagy csak a kormány véleménye jutna el az emberekhez. Mindenki azt olvassa el amit akar. Semmi sem kötelező. Én megnézem a retek híradót is, atv-t is de az m1-et is a hír tv-s beszélgetős műsorokkal egyetemben. Ugyanúgy olvasok telexet, indexet és 444-et, ahogy mandinert, vadhajtásokat és magyar nemzetet is. Mindent elolvasok, legfőképpen a kommenteket, a véleményeket. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem az a pár száz kommentelő, az a pár tízezer olvasó, a pár százezer tv néző dönt el egy választást, hanem a résztvevő kb. 5 millió ember. Akik közül van kb. 1 millió aki érti tudja és aktívan követi a politikát. van kb. 1 millió aki csak érintőlegesen ismeri a dolgokat, de elmegy szavazni, van kb. 3 millió aki mozgósítás, megszólítás után megy el választani de a politikával nem foglalkozik nem érdekli és alig van ismerete. Aki ezt a 3 milliót

illetve a nagyobb részét megszólítja elviszi, az nyer. Ahhoz pedig kell média, kell lefedettség majd minden településen, kell legyen helyben ember, vállalkozó, önkormányzat stb. Kellenek aktivisták és kell pénz. A választás vegytiszta logisztika. A média csak hab a tortán. Jelenleg mindkét oldalnak van médiája, ki is szolgálják a kb. 1 maximum 1,5 millió hírfogyasztót. Szóval mindig mosolyogva nézem a vérkemény politikai acsarkodásokat, az ölre menő kommentháborút, amikor tök felesleges, semmi értelme, hiszen a választás a választás napján dől el és nem a komment felületeken, hanem az utcán, a mozgosítás során :) Persze ki kell írni magukból az embereknek a frusztrációjukat, rendben. De ne keverje már mindenki mindenbe a politikát. Ha meg igen, akkor nyíltan nem sunyi módon, holmi színésznőcskék szoknyája mögé bújva. Ez így nagyon gyáva dolog. :)

2024. jan. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!