Grisnik Petra kampányát ti is álszentnek találjátok? Miért vetkőzött egyáltalán félmeztelenre?
Grisnik Petra színésznő feltöltött az instájára olyan fotókat, amin félmeztelenül is látható, de a melleit eltakarja.
ezeket a fotókat átvette az origó szennyportál, miután Petra mindenféle kommentet kapott.
ezen kiborult, és indított a kommentelők ellen egy kampányt.
az origo tényleg gáz, ez nem is kérdés, DE én alapból azt nem értem, miért vetkőzött le félmeztelenre a nő.
tehát mielőtt még a kampány indult volna, kiment a duna-partra, volt vele profi fotós, és a felsőt levette, úgy fotóztatta mahgát.
de erre mi szükség volt???
ha ő színésznő, nem modell, nem qurva, nem celeb, akkor minek vetkőzött, és miért osztotta meg nyilvánosan ezeket a képeket?
minden más, ami ezután történt, h. szerinte bántó kommenteket kapott, meg az origó kikezdte, ennek hatására történt.
én eléggé álszentnek érzem éppen ezért a kampányát, holott az igaz, h. ne bántsunk mást, másrészt meg egy színésznő minek dobálja csak úgy le a textilt× ez öncélú volt, nem szerephez kellett, most meg hisztizik.
sztem is az volt a háttérben, h. felhívja magára a figyelmet.
ráadásul a tv2-nek dolgozik, ami orbán csatornája, propagandatévé.
annyi esze lehetett volna, ha felül meztelen, arra a bulvár ráugrik.
Mekkora egy idióta kérdés, sunyi libernyák módon agyonpolitizálva. "ezeket a fotókat átvette az origó szennyportál" "az origo tényleg gáz, ez nem is kérdés" "áadásul a tv2-nek dolgozik, ami orbán csatornája, propagandatévé" Az egész kérdés nem szól másról, csak a burkolt mocskolódásról. Maga a nő csak egy mellékzönge. Ettől nem lesz a Fidesznek kevesebb, az ellenzéknek több szavazata. Ettől nem lesz az országnak komolyan veheteő, normális, alternatívaként vehető ellenzéke. ;) Az tv2 meg az origó annyira propagandaoldal, mint a népszava, a hvg, a 444, a 24, a telex, a retek klub, az atv, a klub rádió és társai. Egyrészt független média sosem volt és sosem lesz, minden sajtótermék függ valamitől. Tulajdonos, szerkesztő, politika, pénz, alapítvány stb. Másrészt az a normális, ha mindenki eljuttathatja a véleményét a társadalom felé. Az durva lenne, ha csak egyoldalú elfogult és kettős mércés lapok lennének, és csak az ellenzék vagy csak a kormány véleménye jutna el az emberekhez. Mindenki azt olvassa el amit akar. Semmi sem kötelező. Én megnézem a retek híradót is, atv-t is de az m1-et is a hír tv-s beszélgetős műsorokkal egyetemben. Ugyanúgy olvasok telexet, indexet és 444-et, ahogy mandinert, vadhajtásokat és magyar nemzetet is. Mindent elolvasok, legfőképpen a kommenteket, a véleményeket. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem az a pár száz kommentelő, az a pár tízezer olvasó, a pár százezer tv néző dönt el egy választást, hanem a résztvevő kb. 5 millió ember. Akik közül van kb. 1 millió aki érti tudja és aktívan követi a politikát. van kb. 1 millió aki csak érintőlegesen ismeri a dolgokat, de elmegy szavazni, van kb. 3 millió aki mozgósítás, megszólítás után megy el választani de a politikával nem foglalkozik nem érdekli és alig van ismerete. Aki ezt a 3 milliót
illetve a nagyobb részét megszólítja elviszi, az nyer. Ahhoz pedig kell média, kell lefedettség majd minden településen, kell legyen helyben ember, vállalkozó, önkormányzat stb. Kellenek aktivisták és kell pénz. A választás vegytiszta logisztika. A média csak hab a tortán. Jelenleg mindkét oldalnak van médiája, ki is szolgálják a kb. 1 maximum 1,5 millió hírfogyasztót. Szóval mindig mosolyogva nézem a vérkemény politikai acsarkodásokat, az ölre menő kommentháborút, amikor tök felesleges, semmi értelme, hiszen a választás a választás napján dől el és nem a komment felületeken, hanem az utcán, a mozgosítás során :) Persze ki kell írni magukból az embereknek a frusztrációjukat, rendben. De ne keverje már mindenki mindenbe a politikát. Ha meg igen, akkor nyíltan nem sunyi módon, holmi színésznőcskék szoknyája mögé bújva. Ez így nagyon gyáva dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!