Tényleg sütnek egész malacot pesten a karácsonyi vásárban ? Mindenki ezt mondja, de én meg egyszer sem találtam.
Figyelt kérdés
#Karacsonyi vásàr
2023. dec. 2. 23:50
1/6 anonim válasza:
Még én sem, szerintem ez városi legenda csak. Mondjuk a külföldieknek biztos tetszene! :D
2/6 anonim válasza:
Az szilveszteri kaja, gondolom azért nem találsz.
4/6 anonim válasza:
Én győri vagyok és idén még nem voltam a budapesti karácsonyi vásárban, de én is láttam vagy neten, youtubon vagy a tv-ben, hogy sütik, pörgetik az egész malacot. Ha a tv-ben láttam, akkor vagy az RTL Klub híradójában vagy a Fókusz, Fókusz Pluszban láttam, vagy a TV2-n a híradóban, a Tények, Tények Pluszban. Mutatták, hogy a faházak mellett, szabadban a földön, tűz fölött 3-4 malacot is egymás mellett pörgettek.Szóval, szerintem nem lehet kamu/kacsa/legenda. :)
5/6 anonim válasza:
Nem karácsonyiban, hanem valami random foodtruck-os feszten láttam valamelyiknél egyszer.
6/6 anonim válasza:
Karácsonykor amúgyse szoktak lehet azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!