Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok magas fehérje tartalm...

Tudnátok magas fehérje tartalmu étel recepteket ajánlani?

Figyelt kérdés
Sziasztok magas fehérje tartalmu étel recepteket gyűjtök lehet az saját recept vagy egy netes oldalról ki másolt be linkelt nagy hasznát venném a minden napokban lehet akkár ez süti recept is ha magas a fehérje tartalma köszönöm szépen mindenkinek a kedves válaszát és segítségét előre is

2023. dec. 2. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Szó szerint bármilyen recept amiben hús van vagy tojás.

Rakott krumpli, fasírt, töltött paprika, sült csirkemell rizzsel, karajszeletek, vadas, bolognai spaghetti. De m rengeteg van. Receotet meg nézz a street kitchen oldaláról, nekem azok mindig jól sikerülnek.

Sütikből a túrós sütiknek van magas fehérjetartalma, például az én kedvencem a lusta asszony rétese.

2023. dec. 2. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Minden ami hüvelyes .
2023. dec. 2. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Sok fehérjét tartalmaz a hús, tej-tejtermékek, tojás, hüvelyesek, durumtészta.
2023. dec. 2. 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az ediggi valaszokat igen tudom hogy húsok halak tejtermékek hüvelyesek+szoja esetleg magvak jó források viszont én konkrét recepteket szeretnék amik már nektek is beváltak szeretnék kicsit újítani egyébként a street kitchen nem rossz már nézzegetem meg különböző fitnesz oldalakat is átbujtam több éve oda figyelek a tudatos táplálkozásra :)
2023. dec. 2. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

#3, a durum tészta messze jár a magas fehérjetartalmú ételektől, csak valamivel magasabb, mint a nem durum, a többi stimmel.

Néhány példa: grillezett csirke mell, rakott brokkolis-sajtos csirkemell, sült tofu, csirke fasírt, lencse főzelék, túrós palacsinta, mozzarellás tonhal saláta, sült hekk....

2023. dec. 2. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Legegyszerűbb fehérjebomba kaja:

-Teljes kiőrlésű tortilalap 2 db

-7%-os darált sertéshús (aldi) <--22g fehérje/100g (megsütöd)

-1 egész tojás + 2 tojás fehérje <-- Ebből minimális olajjal rántotta

+ zöldségek

betekered, megpirítod a külsejét és kész..

De egyébként az ilyen egyszerű dolog tudnak működni.. alapanyagokat kell keresni ami magas fehérje: marhahús, alacsony zsírtartalmú húsok ami lehet hal is.. legtöbb esetben ezekhez dobsz tejszínt vagy paradicsomot és pl tésztaként már elkészíthető.

2023. dec. 2. 19:48
 7/7 anonim válasza:
Túró+banán+zab+fehérje por+áfonya+joghurt+méz+tej és mehet a turmixba mellé egy kis pufi rizs tökéletesen eltelit jó reggeli kb minden reggel ezt eszem
2023. dec. 17. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!