Tyúkhúslevest próbáltátok már csak alsó csirkecombból?
Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 19:24
1/10 anonim válasza:
Csirkecombból nem fogsz tudni igazán jó tyúkhúslevest csinálni! A csirke az nem tyúk!
2/10 anonim válasza:
Én próbáltam, ehető lett, de azért közel nem olyan, mint amikor az ember rak bele olyan combot, amin van hátdarab is, esetleg farhátat, vagy esetleg aprólékot.
3/10 anonim válasza:
Főztem egész combból is, alsóból és felsőből is. Nem lett rossz, de igaza van az #1-esnek, a tyúkhúsleves egészen más.
4/10 anonim válasza:
Lehetni lehet, de ha teszel bele zöldséget és 1-2 tyúkhúsleves kockát, még íze is lesz.
5/10 anonim válasza:
Volt rá példa, de nem csináltam többször, inkább sütöm.
Csirke aprólékkal (nyak, szárny, zuza, máj, szív, esetleg láb - ezek külön - külön is)
sokkal jobb ízű a leves
6/10 anonim válasza:
Kicsit pazarlásnak érzem, de semmi más jelentőségét nem látom. Bőrös cs. comb , ha jól sejtem
7/10 anonim válasza:
Aki csak úgy tud levest fözni, hogy tesz bele leveskockát, az jobb, ha nem is kezd bele! A leveskockától csak undorító íze lesz, amellett, hogy egészségtelen az egész.
8/10 anonim válasza:
Még farhátból is jó lett,ok hogy nem tyúk de a leves finom volt.
9/10 anonim válasza:
A leveskocka se nem undorító, se nem egészségtelen.
10/10 anonim válasza:
A csirke, fiatal tyúk. Nem lesz olyan karakteres íze, színe, illata.
Persze csirkéből is lehet finom húslevest fözni, de nem ugyan olyan a kettö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!