Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell kiszámolni hány...

Hogy kell kiszámolni hány kaloria az elkészített ételből 100g ?

Figyelt kérdés
Sziasztok írok egy példát pl pogácsát sütök kiszamolom összesen hány gramm liszt van benne hány gramm élesztő és azt is kiszamolom hogy ezek az alapanyagok hány kaloriat tartalmaznak...és így tovább majd kapok egy kész tésztát hogy tudom kiszámolni hogy így pl abból a tésztábol 50 gramm hány kalóriát tartalmaz ?

#főzés #sütés #étkezés #Kaloria számolás
2023. nov. 19. 13:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek ment a zöld meg sose számoltam ki így kaloriat ezért nem tudtam hogyan is fogjak hozzá
2023. nov. 19. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Fontos hogy amiket elottem irtak azt jol irtak. De az csak nyersen vonatkozik. Tehat ha igy szamolsz ki egy 50 grammos pogacsat az arra vonatkozik ha sutes elott a pogacsa tesztabol kimersz 50 grammot es azt megsutod. Az kisulve kevesebb gramm lesz
2023. nov. 19. 16:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Kész is volnák innentol kezdve sokkal egyezerubb lesz a sutes mert nem kell csak az napra akkora mennyiseget amit meg tudok enni hanem akkar 2/3 napra is tudok gondolkodni kenyer sutesnel sokkal takarekosabb koszonom meg 1x es igen utolso gondoltam hogy ez nyers formaban van csak igy ezert igy is csinaltam mar sulnek a kis 50 grammos pogacsak :)
2023. nov. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!